Belgrade Food Show, sajam hrane i pića, edukativna konferencija i jedinstvena prilike za susrete

0

5. i 6. novembra u hotelu Crowne Plaza biće održan Belgrade Food Show, poseban biznis događaj – spoj sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i jedinstvene prilike za susrete sa kupcima.

Ovaj događaj okupiće uglavnom domaće, ali i regionalne proizvođače, distributere i kupce visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Manifestacija će biti odlična prilika da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima, i to preko učešća najpoznatijih evropskih i domacih stručnjaka i kompanija.

Prvog dana, dan, održaće se konferencija i ceremonija svečanog otvaranja, nakon čega će uslediti panel diskusije i prezentacije. Stručnjaci iz ove oblasti prenosiće svoja znanja o najnovijim svetskim trendovima, perspektivi i prilikama za srpsku prehrambenu industriju, kao i savetima kako naspupiti na naovim tržištima.

Drugog dana manifestacije, osim konferencijskog dela koji će biti posvećen primerima dobre prakse, izazovima i mogućnostima kupaca i proizvođača, biće organizovani biznis okupljanja i sastanci (B2B) sa potencijalnim kupcima.

Belgrade Food Show je dugo očekivana prilika za predstavnike industrije da steknu nova znanja i predstave svoje jedinstvene proizvode, kao i prvi događaj ove vrste, a broj kompanija koje mogu da participiraju je ograničen. Asocijacija za promociju srpske hrane organizuje ovaj dvodnevni događaj sa idejom da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Za sve informacije posetite zvaničnu internet stranicu manifestacije.

 

Share.

Comments are closed.