Belgrade to Bowie: organizatori vas vode kroz izložbu

0
U subotu 6.avgusta u terminima 16h i 17h i nedelju 7.avgusta terminu od 11h i 12h kroz  atraktivnu i vrlo posećenu izložbu “Belgrade to Bowie” u renoviranom zdanju Jugoslovenske kinoteke u Uzun Mirkovoj ulici 1, vodiće vas organizatori i autori izložbe. 

U subotu, 6. avgusta, svi posetioci izložbe Belgrade To Bowie, dobijaju razglednicu koju će ispisati na izložbi i ubaciti u BTB sanduče, koje ćemo mi već u ponedeljak odneti u poštu i poslati na željene adrese! Uz razglednicu dobijate i specijalne BTB kartice sa Bouvijevim stihovima, koje mogu da vam posluže kao inspiracija.

Izložba Belgrade To Bowie,  koja je u osnovi velika izložba  fotografija svetski poznatog fotografa Brajana Rašića (​koji je fotografisao Bouvija od 1983 do 2006. godine)​ uz značajan doprinos​ odabranih​ beogradskih umetnika (Mateja  Petković, Goran Milanović, Željka Mićaović Miljković, Mića Stajčić, Goran Vitanović, Nemanja Jehlička, Svetlana Ninković, Aleksandar Gligorijević, Marko Lađušić, Duško Stefanović, Nino Maljević, Vladimir Vesović​) postavljena je u Jugoslovenskoj kinoteci sve do 21. avgusta. 

​​Izložba sadrži i sva Bouvijeva izdanja na vinilima i diskovima i limitiranu seriju suvenira, a svakodnevno u terminu od 19h u Maloj sali Jugoslovenske kinoteke možete polgledati film u kome je Bouvi igrao.​ Do kraja izložbe, organizatori najavljuju i  bogat program: nagradne igre, tribinu, radionice, strip crtače, muzičke nastupe, promociju zvaničnog kataloga izložbe.
Share.

Comments are closed.