Beograd na kongresnoj berzi CONVENTA

0

Ne berzi Jugoistočne Evrope za kongresni turizam CONVENTA 2015. koja se 21. i 22. januara održava u Ljubljani, Turistička organizacija Beograda će predstaviti kongresnu ponudu Beograda i mogućnosti za organizaciju velikih poslovnih skupova i incentive putovanja.

Tokom CONVENTE, predstavnici TOB-a će održati unapred dogovorene sastanke u cilju što boljeg pozicioniranja Beograda kao značajne kongresne destinacije  Jugoistočne Evrope za organizovanje MICE putovanja.

Kongresni biro Turističke organizacije Beograda je partner CONVENTE od osnivanja i sa Kongresno-turističkim biroom Slovenije uspešno radi na pozicioniranju  i razvoju kongresne industrije regiona.

Prema podacima ICCA, najveće asocijacije za kongresnu delatnost, Beograd se nalazi na 31. mestu u Evropi po broju održanih skupova. Na prošlogodišnjoj CONVENTI Beograd je proglašen za jednu od top 10 destinacija za održavanje kongresa i poslovnih skupova i dobitnik je priznanja: Meeting Star, certificate of Excellence, TOP 10 Meeting Destinations, prema oceni poslovnog magazina Kongres.

Share.

Comments are closed.