Beograd predstavlja svoju turističku ponudu na sajmu u Slovačkoj

0

Na sajmu ITF Slovakiatour u Slovčkoj, Turistička organzacija Beograda nastupa zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine. Poslednji dani januara rezervisani su za promovisanje turističke ponude Srbije u Bratislavi, na jednom od najvećih sajmova ove vrste u centralnoj Evropi.

Sajam ITF Slovakiatour 2018 je od izuzetnog značaja, i jedan je od glavih sajmova turizma u ovom delu Evrope. Ove godine akreditovano je preko 400 izlagača koji će predstavljati svoje sadržaje. Turistička organizacija Beograda će prezentovati svoje ponude, atrakcije, znamenitosti, sve manifestacije koje okupljaju veliki broj ljudi. Domaćini i ostali izlagači će iz prve ruke dobiti sve potrebne informacije ne samo o ponudi Beograda iVojvodine, već će biti predstavljeni svi regioni Srbije.Na sajmu , akcenat je stavljen na gastronomski turizam, lovni i aktivni turizam, fitnes i rekreativni turizam , kao I na na velnes programe.

Sajam poseti više stotina hiljada ljudi, pored mogućnosti da  se upoznaju sa Slovačkom i svim njenim lepotama i mogućnostima, posetioci će moći da računaju i na regionalno povezivanje u oblasti turizma koje je veoma je važno, kako zbog poboljšanja sopstvene turističke ponude i povećanja broja turista, tako i zbog lakšeg plasmana na druga tržišta. Sajam traje 4 dana i otvoren je do 28. Januara.

Share.

Comments are closed.