Beogradski prolećni festival

0

Počeo je veliki Beogradski festival proleća’’Spring fest’’, manifestacija koju po prvi put organizuju Grad Beograd i Turistička organizacija Beograda.

Ovaj festival trajaće od aprila do maja i objediniće veliki broj programskih aktivnosti iz različitih oblasti kao što su kultura, moda, sport, turizam, obrazovanje, rada sa osobama sa invaliditetom, saobraćaj i dr. Programi će se održavati na najatraktivnijim lokacijama u gradu kao što su Beogradska tvrđava, Knez Mihailova, Trg Republike, Trg Nikole Pašića, Hram Svetog Save, Ada Ciganlija, Avala, Tašmajdanski parku i sl. U organizaciji ’’Spring fest-a’’ učestvolave su sve gradske institucije, gradske opštine, Ustanove kulture i preduzeća, „Minicity“ i Digital Printing Center sa kojim Grad ima potpisan Protokol o saradnji.

Beogradskom prolećnom festivali pridružili su se Belgrade Fashion Week, Gracia shooping Night, Fondacija Novaka Đokovića, škole kao i mnogi drugi. Na ovogodišnjem ’’Spring fest-u’’ građani, gosti i naši najmlađi sugrađani moći će da uživaju u mnoštvu raznovrsnih i besplatnih programa.

Za najmlađe i najbitnije sugrađane grad Beograd ovog proleća pripremio je niz edukativnih manifestacija koje već počinju na Uskrs 12.aprila godine na Beogradskoj tvrđavi pod nazivom „Uskrs na Kališu- Minicity potraga za usršnjim jajima“, Festival slatkiša, Teniski vikend na 25. maju – Fondacija Novaka Đokovića, Ekološka radionica Plava školjka i još mnogo drugih.

Share.

Comments are closed.