BeoWine sajam, savršen spoj turizma i vina

0

Domaće i strane vinarije predstaviće svoje proizvode na Beogradskom sajmu od 22. do 24. februara 2018. godine,  gde će se između ostalog promovisati i vinski turizam.

Proizvodnja i distribucija vina je izuzetno raširena privredna delatnost u Srbiji, a BeoWine je sjajna prilika da se okupe domaći i strani proizvođači vina. Pored Sajma turizma, koji se održava uporedo, BeoWine je sigurno najposećeniji vinski sajam u regionu, što jasno ističe važnost ovog događaja u turističkoj delatnosti. Svoju ponudu na jednom mestu promovisaće vodeći domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi i sve kompanije koje se okupljaju oko distribucije vina. Ozbiljnost organizatora pokazuje i činjenica da će se na sajmu naći i kompletna oprema koja se koristi u vinogradarstvu i vinarstvu.

Ova manifestacija tradicionalno privlači veliki broj vinarija i sve veći broj posetilaca, naročito zbog promovisanja sve popularnijeg vinskog turizma. Proizvođači mogu predstaviti svoje proizvode kroz jedinstvenu sinergiju nezaobilazne degustacije vina i epskog  putovanja vinskim putevima. BeoWine sajam se održava već deveti put.

Share.

Comments are closed.