Besplatni zabavni program za vikend u Beogradu

0

Ukoliko vreme bude dozvolilo, i ovog vikenda biće organizovana besplatna zabava na Cvetnom trgu, Kosančićevom vencu i u Skadarliji u Beogradu.

Turistička organizacija Beograda organizovala je muzički program na Cvetnom trgu, u petak od 19.30 časova posetioci će uživati u izvođenju Orkestra za hitne popravke raspoloženja, koji će posetocima izvesti popularne numere.

Skadarlija je već tradicionalno domaćin našim brojnim glumcima koji će uz pesmu, anegdote i glumu podsetiti okupljene na dobra stara boemska vremena Skadarlije i prestonice. Program će početi u petak u 19.00 časova ispred Skadarlijske česme, i planirano je da se nastavi duž cele Skadarske ulice.

Kulturno zabavni program „Leto na Kosančiću“ je organizovala Turistička organizacija Beograda, i u okviru ove manifestacije biće održane brojne i besplatne turističke ture obilaska Kosančićevog venca, u cilju promovisanja jednog od najstarijih delova grada.

Posetioci je u subotu od 18.00 časova će moći da u da u pratnji profesionalnog turističkog vodiča obiđu sve najpoznatije znamenitosti i spomenike kulture, Konak knjeginje Ljubice, Sabornu crkvu, Patrijaršiju, najstariju kafanu u Beogradu, kuću Mike Alasa, kao i ostala mesta važna za istoriju grada.

Share.

Comments are closed.