Best Stay konferencija, najnoviji trendovi u turizmu

0

Više od 60 predavača iz hotela i turističkog sektora iz celog sveta, kao i više od 300 učesnika okupiće se od 8. do 10. novembra 2018. u Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku na 4. izdanju Best Stay konferencije.

Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku konferencije biće mesto na kome će se predstaviti uspešne studije slučaja, panel diskusije i radionice kako bi se svi hotelijeri upoznali s najnovijim svetskim trendovima i tehnologijama.

Best Stay konferencija pozicionirala se kao centralno B2B mesto susreta i razmene ideja i  upoznavanja novih poslovnih partnera, na Best Stay događaj učesnici dolaze iz Velike Britanije, Belgije, SAD-a, Turske, Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije i ostalih zemalja.

Trodnevni program uključuje predavače iz domaćih i međunarodnih lanaca hotela, boutique hotela i kompanija u turizmu kao što su Radisson Hotel Group, Courtyard by Marriott, Maistra, Hilton, Kempinski, Holiday Inn, AccorHotels, IHG, Falkensteiner, Ritz-Carlton i mnogih drugih. Organizatori su, osim nove lokacije konferencije u Dubrovniku, najavili i dodelu nagrada za najbolje u turizmu, Best Stay Awards u 8 kategorija.

Za sve informcije posetite zvaničnu internet stranicu konferencije.

Share.

Comments are closed.