Bor iz vazduha, najbolja 3D prezentacija grada i okoline u južnoj Evropi

0

Projekat  “Bor iz vazduha” je predstavio grad Bor i okolinu putem virtuelnih tura snimljenih dronom iz vazduha, i naj taj način je ovaj grad dobio nezapamćeno dobru video-turističku prezentaciju.

Virtuelna tura je u suštini skup panoramskih fotografija koje prikazuju prostor koji je fotografisan u svim pravcima (360°x180°). Pomeranjem kursora miša se pomera fotografija  u svim smerovima, tako da se posetiocu se omogućava kretanje  kroz prostor , pružajuci jedinstveno 3D iskustvo obilaska destinacije ili čak čitavog kraja, kao da se zaista tamo i nalazi. Vrituelna stvarnost se u poslednje vreme pokazala kao najveći trend u promociji turističkih destinacija. To je svakako naša realnost, i ostaje da se vidi u kojoj meri će virtuelna stvarnost promeniti turizam i načine na koje se turisti odlučuju prilikom odabira destinacija i hotela.

Online marketing i digitalno promovisanje destinacija i hotela već postalo standard u svetu, a i kod nas se u sve više organizacija odlučuje na ovakav korak. Jedan od takvih koraka, Bor iz vazduha, postao je prvi takav projekat u ovom delu Evrope,

Share.

Comments are closed.