Bravo turs, posvećenost i istrajnost već četvrt veka

0

Agencija Bravo turs iz Leskovca, sa centralnom poslovnicom u Masarikovoj bb, posluje već dvadeset i četiri godine. Ponuda Bravo tursa prepoznata je i prihvaćena najpre na jugu Srbije, a zahvaljujući visokim standardima u procesu kreiranja i odabiru ponude, kao i svojih saradnika i fokusiranja na izvrsnost u svakom segmentu usluge, ubrzo se proširila i na čitavo srpsko tržište

Dugogodišnje iskustvo i uspeh dokaz su vizije o porodičnoj firmi koja je ostvarena zahvaljujući savršenom saglasju posvećenosti, istrajnosti, hrabrosti pri istupanju i spremnosti na odgovornost i trajanje.

Porodična letovanja

Osnovu ponude Bravo tursa čine letnji porodični odmori. Ponuda je kompaktna i usmerena na jasno određene standarde kvaliteta, a usavršavanje ponude predstavlja višegodišnji poduhvat i zahteva novine u poslovanju. Hotelski smeštaj u Grčkoj i Bugarskoj moguće je rezervisati direktno putem onlajn rezervacionog sistema na sajtu agencije.

Bravo turs

Ture za mlade

Studijske ture za mlade predstavljaju omiljeni poduhvat Bravo tursa. Osmišljavanje posebnih sadržaja programa, u kojima se uglavnom insistira na kulturno-istorijskim vrednostima destinacije i obrazovanje budućih ozbiljnih putnika veliki su pokretač agencije.

City breaks

Svake godine Bravo putnička ekipa nađe se na novoj destinaciji. Na putovanjima Bravo tursa stvaraju se prijateljstva za ceo život.

Zimovanja – porodični ski-paketi, Pamporovo

Ski-centri u Bugarskoj jedan su od najčešćih izbora gostiju agencije. Detalji poput smeštaja, raspoloživosti, cene i rezervacije odgovarajuće opcije, dostupni su direktno na sajtu i onlajn rezervacionom sistemu.

Bravo turs

Bravo ski-grupa najveća je srpska skijaška grupa na Pamporovu svake godine.

Novo u ponudi – Sivota

Ponuda Bravo tursa je ustaljena i upravo po tome prepoznatljiva, međutim, ovogodišnju sezonu obeležiće novina u ponudi – Sivota – locirana na Jonskoj obali, još neistražena za srpsko tržište, što joj daje posebnu prednost. Razuđena obala i mnoštvo plaža koje se nalaze u samom mestu i bližoj okolini, kao i specifična, prefinjena atmosfera, glavni su aduti Sivote, elegantnije varijante Grčke, još zaštićene od talasa masovnog turizma.

Bravo turs

I nemoguće, postaje moguće

Trideset i pet godina iskustva u turizmu, 24 godine poslovanja sa centralnom poslovnicom u Leskovcu dokaz su profesionalnosti i posvećenosti zaposlenih u Bravo tursu. Očekivanja klijenata na jugu Srbije su visoka, ali ne i nerealna, poverenje je uvek na prvom mestu. Ponekad je na jugu zahtevnije poslovati, ali ukoliko se to doživi kao izazov, sve postaje mnogo lakše. Često su potrebne alternative i kompromisi, ali sve je to deo dobrih praksi koje inspirišu da naizgled nemoguće stvari, postanu moguće.

Kartice poverenja

Dugogodišnji klijenti imaju i posebne vrste pogodnosti u vidu kartica poverenja koje im omogućavaju stalni popust, ali i besplatna putovanja na nove destinacije iz ponude.

Bravo turs

Poklon vaučeri

Kako bi uspomene na najlepše životne trenutke umnožili i učinili još lepšim, napravljeni su poklon vaučeri koji mogu glasiti na određeno putovanje ili na određeni iznos novca, u kom slučaju korisnik poklon vaučera može birati aranžman Bravo tursa. Čin putovanja, koji će kasnije prerasti u najlepšu uspomenu, u Bravo tursu proglasili su najlepšim darom i u službi posrednika omogućili da se sve to sprovede u delo.

Više informacija o ponudama može se naći na zvaničnoj internet stranici agencije.

Share.

Comments are closed.