Bremma trening centar

0

Od vremena kada se espreso prvi put pojavio iz neverovatnih italijanskih aparata za kafu, stvari su se mnogo promenile. Kafa je svakim danom sve popularnija i svakodnevno se menja i razvija. Otkrićemo vam jedan sasvim novi svet, pun zadovoljstva, zabave i iznenađenja koje kafa pruža. Mi vas možemo naučiti kako da na ispravan način probate kafu, naučite razliku između dobre i loše kafe, merite ekstrakciju u espreso kafi, razvijate tehnike bariste, gostoprimstvo i poslovne veštine.

Bremma je trening centar koji je osnovao Radoš Raičević, jedini AST (Authoreized Specilaty Trainer) sertifikovani barista trener na ovim prostorima od strane Specilaty Coffee Association. Bremma pruža jedinstvene edukativne kurseve o kafi, a pored ovih sertifikovanih kurseva Bremma nudi i konsultantske usluge u okviru različitih oblasti specijalizovane industrije kafe za pojedinačne kupce i kompanije.

Bremma trening centar

Naš fokus je na tome da budemo vodeći provajder visokokvalitetnog obrazovanja, obuke i konsultacija u okviru specijalizovanog kafe poslovanja u Srbiji i regionu. Cilj nam je da budemo najnaprednija veza između kafe biznisa i institucija u ovoj oblasti.Bremma trening centar pruža jedinstvena i personalizovana iskustva u učenju visokog kvaliteta za nove i već uspostavljene barove, restorane, hotele, kompanije, kroz niz kurseva, kao i konsultantske i istraživačke usluge.Imamo strast da pomognemo drugima kroz znanje o kafi i preduzetništvu. To nam daje motiv da pružimo najbolja iskustva u učenju iz perspektive entuzijazma i biznisa. Putem kreativnog načina razmišljanja nudimo nove načine održavanja naših kafića, barova, restorana i hotela zanimljivih za naše klijente. Kako bismo pružili najbolje moguće iskustvo u učenju, gradimo i negujemo odnose sa svim našim klijentima. Verujemo da u cilju obezbeđivanja najboljeg učenja za naše klijente, fokus mora biti stavljen na stvaranje odlične atmosfere za sve uključene učesnike.

Dok pružamo najbolja iskustva u učenju, a zahvaljujući visokoj uključenosti u sistem sertifikacije SCA (Specialty Coffee Assosiation), Bremma trening centar osigurava najbolje sertifikate kroz primenu najsavremenijih veština i znanja.

Kontakt za informacije: 381 64 203 87 83 i rados@bremma.rs

Share.

Comments are closed.