Britanski časopis The Telegraph visoko ocenio beogradske hotele

0
Uticajni britanski list The Telegraph u rubrici posvećenoj putovanjima dao je visoke ocene za četiri beogradska hotela, uz preporuke turistima da posete glavni grad Srbije.
Na portalu britanskog lista objavljene su recenzije za beogradske hotele – Saint Ten Hotel, Hotel Tesla Smart Stay, Belgrade Art Hotel i Smokvica Bed & Breakfast, saopštila je Turistička organizacija Beograda.
Najveću ocenu devet od 10 dobio je hotel Saint Ten Hotel, dok su sva tri ostala hotela dobila ocenu osam od maksimalnih 10.
Preporuke je objavila novinarka Mary Novaković, nakon nedavne posete Beogradu, a u recenzijama se daje generalni opis hotela, kao i pojedinačna ocena lokacije, stila izgradnje, usluge, soba, hrane i pića, uz dodatne informacije, sa fotografijama.
Obrazlažući ocenju za Saint Ten Hotel, u tekstu se navodi da on donosi “sofisticirani luksuz u jednoj od najcenjenijih beogradskih stambenih zona” i da “sa 56 soba, ima atmosferu intimnog butik hotela, sa restoranom koji postaje destinacija za sebe”.
O Hotelu Tesla piše da je “moderan hotel inspirisan srpskim najcenjenijim naučnikom, Nikolom Teslom”, da 17 stilizovanih soba nude više prostora nego uobičajeni butik hoteli i da je smešten u jednoj od najpopularnijih beogradskih rezidencijalnih zona, Vračaru.
Telegraf piše da gosti ne mogu biti centralnije smešteni nego u Belgrade Art Hotelu, koji se nalazi u samoj glavnoj pešačkoj ulici, Knez Mihailovoj, i da je taj hotel sa četiri zvezdice prožet kosmopolitskim duhom.
Kada je reč o hotelu Smokvica Bed & Breakfast, britanski list navodi da je “čuveni Hemptons dobio balkansku verziju u ovom intimnom B&B smeštaju”, čijih osam “rustičnih i šik soba nude vrednost za novac, dok je šarmantna restoranska bašta jedna od najpopularnijih u ovom kraju”.
Share.

Comments are closed.