BTS rešenje kompanije Coming za kvalitetniji prevoz putnika

0

Kompanija COMING – Computer Engineering predstavila je srpskom tržištu BTS rešenje (Bus Transportation Solution), koje nudi kompletan servis u prevozu putnika, kako samim putnicima, tako i autoprevoznicima.

Reč je o informacionom sistemu sa hardverskom konstrukcijom, koji je prilagođen kompanijama koje se bave autobuskim transportom putnika. Kako navode iz kompanije COMING, ceo sistem obuhvata veb aplikaciju koja opslužuje putnike, centralizovane aplikacije za autobuske stanice, desktop aplikaciju koja se nalazi na samom uređaju koji se ugrađuje u autobus i BI sistem koji sve to pokriva.

Ideja koja stoji iza ovog sistema je da se kupcima brže i lakše prodaju karte, ali i da im se ponudi kompletna usluga u transportu na daleko višem nivou u odnosu na tradicionalnu.

Korisnici usluga prevoza sa Coming BTS rešenjem dobijaju zaokruženu celinu – od jednostavne kupovine karata do detaljnog praćenja puta i lokacija koje se obilaze. Mobilna aplikacija koja komunicira sa rešenjem (BI sistemom) koncipirana je tako da putniku pruži sve ključne informacije o ruti, prevozniku, vozaču/vozačima i krajnjoj lokaciji.

Kako je sistem fleksibilan, moguće je podesiti ga tako da putnicima pruža i opšte informacije, kao što je na primer vremenska prognoza ili stanje na putevima, kao i lokacije predviđene za pauze tokom putovanja. Coming BTS rešenje omogućava menadžmentu prevoznika detaljno analiziranje puta, kao i fino planiranje ruta.

Izvor: eKapija

Share.

Comments are closed.