City Nest Modern & Cozy Suites, apartmani u centru prestonice

0

U Beogradu je otvoren City Nest Modern & Cozy Suites, novi smeštajni objekat u samom srcu grada. Iako nije deklarisan kao hotel, objekat poseduje sve pogodnosti neophodne gostima, i odličan je izbor za sve one kojima je Stari Grad omiljena destinacija.

City Nest Modern & Cozy Suites se nalazi baš u samom centru grada, u Makedonskoj ulici, u neposrednoj blizini Trga Republike. Gostima pruža svu udobnost, a moderni dizajn je naročito privlačan mlađoj populaciji, putnicima koje zanimaju noćni život, hrana i istorijski lokaliteti.

Svaka jedinica je opremljena klima-uređajem, televizorom sa kablovskim kanalima, aparatima za kafu i čaj, kao i besplatim internetom. Za goste je obezbeđen i privatni parking.

Beogradski sajam udaljen je 3,1 kilometara od pansiona, a Beogradska Arena udaljena je 3,3 kilometara. Aerodrom Beograd Nikola Tesla se nalazi na udaljenosti od 14 kilometara od apartmana, pa je glavni adut City Nest Modern & Cozy Suites u odnosu na konkurente lokacija, zaista ima jednu od  najboljih u Beogradu.

Share.

Comments are closed.