Čokoladno veče u SAINT TEN Hotelu

0

U butik hotelu SAINT TEN u saradnji sa renomiranim brendom najfinije belgijske čokolade, Callebaut, održan je poseban događaj: Chocolate is Forever. Ljubitelji poslastica uživali su  u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut. Posebno za SAINT TEN Hotel, Krsto je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će se prodavati samo u hotelu.

Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slaste se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu  – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby –  i njenom laganom i blago voćnom ukusu.

‘’Zahvaljujemo se partnerima na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji. Odužićemo se onim što najbolje umemo: inovacijama, kreativnošću, kvalitetom, pouzdanošću i bezbednošću naših proizvoda. Što se tiče ove divne saradnje sa hotelom Saint Ten – čokolada se moze dobro upariti sa vrhunskm vinom i pivom… ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koji poseduje ovaj objekat.‘’ – rekao je generalni direktor kompanije Barry Callebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.

SAINT TEN Hotel je luksuzan butik hotel u Ulici Svetog Save 10. Prostire se na preko 3.500 m2 i ima 54 sobe i apartmana, kao i 5 konferencijskih sala i fine dine restoran. Kao idealan spoj tradicionalnog šarma i modernog šika, hotel uz vrhunsku uslugu ponosno vraća stari sjaj Beograda.

Callebaut je brend najfinije belgijske čokolade koji postoji u okviru kompanije Barry Callebaut. Svoj fantastičan ukus Calleabut čokolada duguje stogodišnjem iskustvu, zanatskom pristupu u celom proizvodnom procesu koji se prati od zrna do čokolade. Svaki recept Callebaut čokolade osmišljen je tako da zadovolji najzahtevnije potrebe vrhunskih čokolatijera. Callebaut nastavlja da bude najinovatiniji partner profesionalnim korisinicima čokolade kojima će od druge polovine 2018 godine ponuditi i četvrti tip čokolade, Ruby.

Share.

Comments are closed.