Comunale i Lavina dobili nagradu „Marchio Ospitalita Italiana“

0

Komora italijansko-srpskih privrednika dodelila je prestižno priznanje italijanskog gostoprimstva „Marchio Ospitalita Italiana“ beogradskim restoranima Comunale i Lavina.
U prisustvu brojnih zvanica, ambasadora Italije u Srbiji Nj. E. Djuzepea Manca, predstavnika italijanske ambasade , članova Komore i istaknutih ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije, restoranima Comunale i Lavina nagradne plakete je uručio Klaudio Ćezario, predsednik Komore italijansko-srpskih privrednika.
Ovom prilikom, u okviru pripremnog programa koji za Expo Milano 2015 pokreće italijanski komorski sistem uz podršku Ministarstva poljoprivrede Italije, Ministarstva kulture i Ministarstva za zaštitu životne sredine Italije, pozivaju se srpske kompanije da se upoznaju sa bazom od 700.000 italijanskih kompanija na sajtu www.italianqualityexperience.it
Komora italijansko-srpskih privrednika je najveće poslovno udruženje italijanskih privrednika u Srbiji, čija je osnovna misija negovanje i unapređenje intenzivne ekonomske razmene i bilateralne saradnje Srbije i Italije. Članovi komore su najznačajniji italijanski investitori UniCredit Bank, Benetton Srbija, Banca Intesa, Generali Osiguranje, Fondiaria SAI (DDOR Srbija), FAS (Fiat Automobili Srbija), ali i mnoga druga mala i srednja preduzeća koja u našoj zemlji zapošljavaju više od 27.000 radnika.

Kontakt:

Camera di Commercio Italo-Serba
Komora Italijansko-Srpskih Privrednika
11000 Beograd – Kneza Milosa 56
Tel: (+381-11) 3629013
Fax:  (+381-11) 362 2772
E-mail: office@ccis.rs
Internet: www.ccis.rs

Share.

Comments are closed.