Cooking Live

0

RATIONAL AG i firma Gastpro d.o.o. Vas poziva da prisustvujete kuvarskom događaju i upoznate se sa mogućnostima novog  parnokonvekcijskog uređaja RATIONAL SelfCooking Center.

Događaj će se održati u sredu 22.08.2018. u 12:00 h, u našem  prijatnom poslovnom prostoru sa adresom: Milutina Milankovića br. 1, I sprat, lokal 29, 11070 Novi Beograd.

Prezentaciju će održati gospodin Tomislav Anđelić, regionalni menadžer prodaje Rationala.

Rational je inspirisao svet kuvanja sledeće generacije: SelfCookingCenter. Pozdravljamo sve koji žele da vide sistem kuvanja sa pravom inteligencijom, naročito u kontekstu vaše lokalne kuhinje.

Za potvrdu Vašeg dolaska, molimo Vas da nas kontaktirate.
Jovana Babić
063/300-929
011/7118-343

10 razloga zašto kuvari treba da prisustvuju događaju RATIONAL CookingLive.

  1. Iskusite inteligenciju: Učesnici doživljavaju iz prve ruke šta znači raditi sa kuhinjskim sistemom koji čuje, prepoznaje, misli sa kuvarom i čak komunicira sa njim.
  2. Iznenađujuće kombinacije: Priprema cele ribe i ribljeg filea istovremeno uprkos različitim veličinama i zahtevima spremanja? Učesnici će imati prilike da vide i testiraju kako dobro funkcioniše ovaj sistem i šra se nalazi iza toga.
  3. Interfejs između ljudi i tehnologije: Sa “SelfCookingCenter”, šef kuhinje više ne priprema obrok u skladu sa definisanim programima ili procesima. Svako ko posećuje CookingLive će iskusiti kako uređaj samostalno određuje idealnu putanju kuvanja i stalno komunicira sa kuvarom o tome – jer samo kuvar određuje krajnji rezultat.
  4. Zna šta se događa: Svako ko je oduvek želeo da zna šta se dešava iza kulisa u sistemu kuvanja će biti zapanjen, jer to je upravo ono što se sada može učiniti. SelfCookingCentar komunicira sa kuvarom i pokazuje mu šta radi, kada i zašto.
  5. Nova raznolikost u pečenju: Gotova sva pečena roba može se pripremiti pomoću ovog uređaja. U CookingLive-u, učesnici će saznati kako mogu dodati sveže pečene proizvode u svoj asortiman.
  6. Još više fleksibilnosti sa mešovitim opterećenjima: Impresivno, RATIONAL sada može pokazati zašto tri sonde za merenje temperature i sistem za kuvanje mogu još više da podrže kuvara i odreaguju i pomognu mu na vreme.
  7. Jedinstveno finiširanje: Učesnici će doživeti kako se različiti proizvodi, kao što su sočni losos i biftek pečen na žaru mogu lako završiti u isto vreme sa najvećim kvalitetom spremanja.
  8. Brzi pristup favoritima: Još jedna nova karakteristika je što šef kuhinje sada može sačuvati liste od najviše 20 stavki i brže pristupiti svojim omiljenim sadržajima.
  9. Intenzivni ukus: SelfCookingCentar inteligentno i osetljivo prilagođava toplotu, vazduh i vlažnost za odgovarajuću hranu. Rezultat toga je još kvalitetnija i intenzivnija aroma.
  10. Sačuvaj više: Uređaj je ekonomičniji od prethodnog modela i još brže se otplaćuje. Jedan od razloga je što je proces čišćenja efikasniji. RATIONAL kuvar će to demonstrirati zajedno sa učesnicima sa događaju CookingLive.
Share.

Comments are closed.