Danas počinju METUBES i Nautic show u Budvi

0

Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo (METUBES) biće otvorena danas na Jadranskom sajmu u Budvi gde se istovremeno održava i Nautic show – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju koji će trajati do subote 18. aprila.

METUBES je prestižna turistička manifestacija koja se organizuje već 24. put sa ciljem da se potencijalni korisnici upoznaju sa turističkim potencijalom izlagača iz čitavog regiona i šire.

Važan segment ponude čini oprema za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, oprema za kazina i igraonice, kao i oprema i kozmetika za spa i wellness centre kao neizostavan deo savremenog hotelskog poslovanja. U ponudu su uključene i prateće delatnosti koje su u funkciji turizma: obrazovne institucije, advertajzing agencije, softverske kompanije, medijske kuće, telekomunikacijske ustanove i agencije za zapošljavanje u turizmu. Kvalitetu manifestacije doprineće bogat i raznovrstan program, kreiran u skladu sa aktuelnim privrednim trendovima.

Bottom of FormIstovremeno se na Jadranskom sajmu održava i  33. Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju.Posetiocima Nautic show izložbe svoje proizvode predstaviće zastupnici i proizvođači motornih brodova, jedrilica, radnih plovila, brodskih i vanbrodskih motora, svih vrsta opreme i usluga za plovila, ribolov i sportove na vodi kao deo bogate ukupne ponude nautičkog turizma u Crnoj Gori.

Share.

Comments are closed.