“Dani Ade Bojane” u restoranu “Sent Andrea”

0

U renomiranom zemunskom restoranu “Sent Andrea” u toku je festival kulinarskih specijaliteta od autohtone rečne i morske ribe i plodova mora pod nazivom “Dani Ade Bojane”.

Ponuda važi sve do 13. decembra, a gosti koji u tom periodu svrate na zemunsku obalu Dunava, Kej oslobođenja 35, mogu računati na inspirativnu morsku atmosferu i slasnu riblju čorbu koju prateći staru recepturu pripremaju kulinarski majstori sa Ade Bojane. Svakog dana na trpezu restorana “Sent Andrea” stiže svež ulov lokalnih ribara sa ušća Bojane u Jadransko more. Tako su pored najcenjenijih morskih riba i plodova mora na meniju i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof… U pripremanju ribljih specijaliteta šefovi kuhinje imaju pomoć kolega iz gostujućeg restorana “Ćićkova čarda”.

Share.

Comments are closed.