Dani tajlandske kuhinje u Beogradu, hotel Falkensteiner domaćin manifestacije

0

Od 15. do 30. oktobra u restoranu hotela Falkensteiner biće održani Dani tajlandske kuhinje, na red su došle ekstravagantne kombinacije slatko-slanih i začinjenih aroma.

U restoranu hotela Falkensteiner, od 15. do 30. oktobra, šef Zoran Janković iz restorana Stix, sa šefom kuhinje Falkensteiner-a Božidarom Stefanovićem, pripremaće za sve goste tajlandske specijalitete u restoranu beogradskog hotela.

Tajlandska kuhinja je jedna od najukusnijih i najboljih ana svetu, ona se temelji na najekstravagantnijim kombinacijama slatko-slanih, začinjenih aroma, vrlo intenzivnog i autentičnog ukusa.

Na meniju će biti neki od najčuvenijih tajlandskih specijaliteta, Pad thai, pirinčane nudle sa mesom ili plodovima mora i povrćem, Masaman kari, koji se često naziva kraljem svih karija i po mnogima spada u top 3 tajlandska jela, ili dagnje u sosu od kokosovog mleka. Za goste koji vole slatko tu je originalni tapioka puding kao i „sticky rice“ sa pireom od manga.

 

Share.

Comments are closed.