Deset godina D.R. Gilbert Centra

0

U klubu Satelit na Košutnjaku D.R. Gilbert Centar Group je na nesvakidašnji način obeležio 10 godina uspešnog rada sa svojim klijentima, partnerima i prijateljima.

Sumirajući prethodnih 10 godina konstatovano je da je u tom periodu D.R. Gilbert Centar Group od male agencije prerastao u renomiranu konsultantsku kuću sa autorskim programima koja vrlo uspešno posluje ne samo u Srbiji već i u čitavom regionu. Neka od zanimljivih dostignuća u prvih 10 godina su saradnja sa 1.070 klijenata iz 6 zemalja regiona, više od 30.000 polaznika edukativnih programa i nešto više od 3.000 održanih kompanijskih obuka. Pored toga je organizovano 340 otvorenih – javnih seminara u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoni i Crnoj Gori, kao i više od 50 poslovnih događaja, promocija i konferencija. Klijenti D.R. Gilbert Centra za sve ovo vreme ističu da posebnu korist u saradnji vide u tome što su programi kreirani po modelu dobre svetske poslovne prakse, s tim da su u velikoj meri prilagođeni specifičnostima lokalnog i regionalnog mentaliteta i ekonomskoj realnosti koja se u mnogo čemu razlikuje od razvijenog zapada. Takođe, dodatnu korist pružaju i 11 autorskih knjiga koje su dobar pomićni alat uz edukaciju, a koje je D.R. Gilbert Centar Group u prethodnih deset godina plasirao u nešto više od 100.000 primeraka.
U ritmu salse, uz fantastičan kubanski bend Salsa y punto, kao i odlične kubanske plesače i koktele dodeljena su i priznanja za izvrsnost u poslovanju i pouzdanog biznis partnera kompanijama: Procredit banka, Hemofarm BiH, E kapija, Profit magazin, Merkur osiguranje BiH, Alpha banka, Lupo Group i SCB distribucija. Tom prilikom su takođe i dodeljene diplome plaznicima 5. generacije Akademije Komercijalne Komunikacije i 2. generacije Akademije Menadžerskih Veština. Program je uspešno vodila urednica i voditeljka u informativnoj redakcije RTS-a Ivanka Ristovski. Možemo da zaključimo da je D.R. Gilbert Centar Group postavio visoke standarde koje će se potruditi da opravda i u narednih 10 godina.

Share.

Comments are closed.