DEUS TRAVEL na Međunarodnom sajmu turizma

0

DEUS TRAVEL turistička agencija sa sedištem u Novom Sadu će učestvovati kao izlagač na 50. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA koji će se održati u terminu 05.- 07.10.2017. godine. Štand će se nalaziti u Master hali Novosadskog sajma.

Cilj pojavljivanja turističke agencije DEUS TRAVEL na ovogodišnjem Sajmu turizma je predstavljanje Wellnes & Spa ponude hotela Slovenije, Mađarske i Srbije. Takođe če predstaviti novi portal posvećen ponudi hotela iz Slovenije, kao i portal posvećen mestu Rafailovići u Crnoj Gori.

DEUS TRAVEL

Turististička agencija “DEUS TRAVEL” sa sedištem u Novom Sadu osnovana je od strane ljudi koji se dugo godina bave ovim poslom i samo sa ciljem da se što pre istakne prodajom aranžmana i putovanja napravljenim po meri i potrebama kupaca.

Agencija Deus travel je specijalizivana u prodaji širokog spektra putovanja. U ponudi imaju i najam autobusa i minibusa kao i transfere do aerodroma, najam i iznajmljivanje autobusa i minibusa visoke turističke klase.

Na 48. Međunarodnom sajmu turizma 2015. u Novom Sadu, nagrađeni su sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu.

Drugi put za redom, tačnije na 49. Međunarodnom sajmu turizma 2016. u Novom Sadu ponovo su nagrađeni sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu.

 

Share.

Comments are closed.