Doček proleća ispred Ušća uz SPRING TO LIFE festival

0

Na platou ispred UŠĆE Shopping Center-a od 15. marta do 4. aprila biće održan festival “SPRING TO LIFE”. Uz bogat program i sadržaj, slaviće se dolazak proleća, najradosnijeg godišnjeg doba.

Svečano otvaranje manifestacije biće 15. marta u 16.30 časova, a bogat program u vidu radionica, nastupa horova i raznih bendova, uz tradicionalna druženja sa piscima i drugim poznatim ličnostima, zabaviće sve goste festivala. Na jednom mestu, svi okupljeni će slaviti dolazak proleća i toplijeg vremena, a prostor dekorisan cvetnim aranžmanima i cvetnim motivima pomoći će gostima da se osete posebno i prolećno, dok će deca pozvati novo godišnje doba puštanjem cvetnih balona u vazduh.

Na platou će biti postavljene i autentične drvene kućice u kojima će se prodavati suveniri i rukotvorine, cveće i brojni slatkiši. Za najmlađe goste festivala spremni su elementi od cveća i voća, od kojih će dečica kreirati dekorativne elemente i tako učestvovati  u najrazličitijim kreativnim radionicama.

Za lepši pol, organizovani su brojni štandovi i savetovališta na kojima će dame moći da saslušaju savete brojnih psihologa, astrologa, modnih dizajnera i stilista i ličnih trenera.

Festival “SPRING TO LIFE”  je najbolje mesto za selfi ovog proleća, a plemenita misija dočeka proleća je dovoljna sama po sebi da se prošeta i učestvuje, proslavimo dolazak toplog vremena zajedno.

Share.

Comments are closed.