Dodeljena priznanja najuspešnijim učesnicima na Sajmu turizma

0
Međunarodni turistički savez i Međunarodni centar za razvoj i unapređenje turizma i ugostiteljstva (SACEN) uručili su u nedelju, 26. februara 2017. godine, zlatne povelje i medalje za najbolje nastupe na 39. međunarodnom sajmu turizma, koji je trajao od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu.

Zlatna povelja i priznanje za najbolju turističku agenciju koja je izlagala na ovogodišnjem Sajmu turizma dodeljena je turističkoj agenciji Fly&Fly travel.

Zlatne povelje i medalje dodeljene su i Sloveniji za najbolju destinaciju koja se predstavila na sajmu, kao i Turističkoj organizaciji Republike Srpske.

Za najbolju vinariju koja je izlagala na ovogodišnjem Sajmu turizma, SACEN je zlatnu plaketu dodelio Vinariji Jeremić, dok je Kalemegdanskoj terasi dodeljeno priznanje za najbolji restoran.

SACEN je Zlatnu povelju dodelio i hotelu MK Mountain Resort-Kopaonik, u kategoriji hotelijerstva, odnosno za najbolji hotel u Srbiji, a za zapaženi nastup na ovogodišnjem Sajmu turizma priznanje je dodeljeno i Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

U žiriju koji je birao dobitnike nagrada bili su, pored predstavnika medija, i predsednik SACEN-a Dragan Gligorijević, profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu Slobodan Jović, predsednik restoratera jugoistočne Evrope Miško Lekić, kao i ekspert kulinarstva Muradin Rebronja.

Izvor: Tanjug
Share.

Comments are closed.