Drugi Beogradski Noćni Market na pijaci “Kalenić”

0

Drugi Beogradski Noćni Market – NOVO LICE PIJACE održaće se na pijaci „Kalenić“ u petak 1. jula, u periodu od 18 do 01 čas posle ponoći.

Na drugom marketu posetioce očekuje preko 100 izlagača: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, restorani, barovi, proizvođači vina i rakije, prirodne kozmetike, dizajneri i umetnici. Izlagači će se predstaviti na pijačnim tezgama, koje će biti raspoređene po tematskim ulicama. Za dobru atmosferu, tokom jednodnevne manifestacije, zaduženi su bend “Đura i Mornari”, ulični svirači, capoeira grupa i di – džejevi.
Beogradski noćni market, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, organizovan je prvi put na Bajlonijevoj pijaci, 17. juna 2016. godine, kada su se na savremen i zanimljiv način predstavili proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Oko 15.000 Beograđana, turista i novinara posetilo je prvi Beogradski Noćni Market u atmosferi koja je prvi put viđena na pijaci. U pojedinim momentima pijačni plato bio je mali da primi sve zainteresovane posetioce. Kako je bilo te noći, kao i utiske organizatora i izlagača možete pogledati na sledećim linkovima:
youtube.com/watch?v=QZ6WtQ6aMf4
youtube.com/watch?v=mkyUTsGKuO
Sve informacije o događaju zainteresovani mogu da pronađu na sajtu www.beogradski-nocni-market.com i na FB stranici www.facebook.com/beogradskinocnimarket
Beogradski Noćni Market organizuju Rakia Bar i JKP „Gradske pijace” uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Share.

Comments are closed.