Drugi “Top Summer” vikend od 30. jula do 2. avgusta

0

Drugi od tri promo “Top summer” vikenda, kreće u četvrtak, 30. jula, i trajaće do nedelje, 2. avgusta, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru moći će da ostvare 15 odsto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, staze za mauntin bajk i mauntin kart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze, saopštila su Skijališta Srbije. Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagodjen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu. Posle ovog vikenda, u planinskim centrima će se organizovati još jedan “Top summer” vikend, u terminu od 27. do 30. avgusta.
Zbog velikog interesovanja, žičara Pančićev vrh i bob na šinama na Kopaoniku rade ponedeljkom, utorkom i sredom od 9,00 do 15,00 časova, dok svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10,00 do 17,00 časova rade svi zabavni sadržaji na ovoj planini.
Tornik je otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11,00 do 17.30 časova.
Za turiste koji borave na Zlatiboru, organizovan je prevoz od centra planine do Tornika i to u polascima od 10.30, 12.30, 15.00 i 16.30 časova.

Share.

Comments are closed.