Dunav osiguranje: Specijalna zimska ponuda osiguranja

0

Kompanija “Dunav osiguranje” saopštila je da od danas do 29. februara 2016. godine nudi posebne uslove prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja za pravna i fizička lica.

Uz popuste na premiju prilikom ugovaranja te vrste osiguranja, koje ta kompanija tradicionalno odobrava u susret zimskoj turističkoj sezoni, osiguranicima se pružaju i povoljniji uslovi za osiguranje pomoći na putu i kupovinu zelene karte. U zavisnosti od obima pokrića, osiguranici koji zaključe ugovor o paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, stiču pravo na popust. Stiče se pravo na popust od 15 odsto na premiju osiguranja – ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja ili nezgode i osiguranje od gradjanske odgovornosti), odnosno popust od 20 odsto na premiju osiguranja ukoliko se uz osnovno osiguravajuće pokriće ugovori jedno ili oba dopunska osiguravajuća pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga). Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, odobrava se popust od 10 odsto na premiju. Pored odobrenih popusta, klijentima koji u akcijskom periodu kupe individualnu ili porodičnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, biće odobrene i dodatne pogodnosti.
U te podognosti spadaju popust na cenu medjunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta 1.800 dinara, kao i 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.

Share.

Comments are closed.