Economy Space sedišta, Etihadova nova punuda

0

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad ervejz, uvrstila je u svoju ponudu mogućnost odabira Economy Space sedišta, opciju sedenja u kojoj putnici na dugim putovanjima imaju više mesta.

Economy Space je nova opcija sedenja u širokotrupnom avionu, gde će već od decembra 2018. godine avio kompanija Etihad prepraviti 10 Erbas A380 aviona sa Economy Space sedištima koja imaju povećan razmak između sedišta. Ovim načinom u ekonomskoj klasi će se povećati broj sedišta sa dodatnim prostorom.

Etihad palnira da, osim u avionima A380, do kraja 2019. godine poveća broj Economy Space sedišta i na 12 aviona Boing 777 i avionima Boing 787 Dreamliners. Politika firme je stavljanje komfora putnika na prvo mesto, dok ostale avio kompanije dodaju što  više sedišta u ekonomsku klasu, Ethad će više pažnje posvetiti pružanju kvalitetnijih usluga putnicima.

Benefiti ovog tipa dizajna kabine aviona nisu samo vidljivi kod običnih putnika, sada i porodice sa decom, stariji putnici i putnici sa invaliditetom imaju mogućnost da iskoriste slobodan prostor kod Economy Space sedišta, i na taj način putuju lakše, komfornije i zadovoljnije.

 

Share.

Comments are closed.