Elegancija u srcu grada, Mark Hotel

0

Na samo par stotina metara od popularne „Beograđanke“, u epicentru Beograda smešten je novoizgrađeni Mark Hotel Belgrade. Projektovan u skladu sa najnovijim trendovima u hotelijerstvu, Mark Hotel odiše modernim dizajnom i funkcionalnošću, ali i izuzetnom toplinom i opuštajućom i mirnom atmosferom koja predstavlja veoma prijatan kontrast gradskoj vrevi srpske prestonice

Beograd svakim danom postaje sve interesantnija city break destinacija te, shodno tome, ima stalnu potrebu za proširenjem kvalitetne turističke i hotelijerske ponude. Zato je otvaranje svakog novog hotela u centru grada dobra vest kako za mnogobrojne poslovne ljude i učesnike stručnih manifestacija tako i za ostale turiste koji žele da osete jedinstveni duh beogradskih ulica. Upravo ova veoma dobra lokacija, uz pažljivo dizajniran enterijer i luksuzne sobe opremljene po najvišim standardima, jeste ono što je Mark Hotel od samog otvaranja postavilo u samu žižu interesovanja posetilaca.

Elegancija u srcu grada, Mark Hotel

– Naš hotel je zvanično počeo sa radom prvog aprila ove godine, uspešno dočekavši i isprativši svoju prvu grupu gostiju. Inače, Mark Hotel se nalazi u renoviranom zdanju koje je u prošlosti imalo različite namene i promenilo dosta oblika. Ipak, danas, s obzirom na izuzetnu lokaciju, nesumnjivo ima najbolju svrhu i predstavlja klasičan butik hotel, kategorizovan sa četiri zvezdice. Hotel je u privatnom vlasništvu i vlasnici su već imali iskustva sa hotelijerstvom kroz prethodni projekat, hotel Vozarev na Crvenom krstu – počinje priču od samog početka Ilija Smiljanić, menadžer prodaje Mark Hotela.

Mark Hotel sadrži 53 sobe raspoređene na osam spratova. Prostor u sobama je vrlo komforan, udoban i vrlo dobro zvučno izolovan, tako da su posetioci potpuno zaštićeni od gradske buke. Takođe, opremanju soba je posvećena posebna pažnja, pa se u svakoj od njih bez obzira na to koji je tip sobe nalaze mini-bar, sef, AC, set za peglanje, kao i potpuno opremljeno kupatilo.

Elegancija u srcu grada, Mark Hotel

– S obzirom na to da smo imali u vidu veoma različitu potražnju na tržištu, odlučili smo da u ponudi imamo šest tipova soba, i to standard double, superior double, superior twin, triple, suite i premium suite. Kao što se vidi, razumeli smo sve veće interesovanje za razdvojene krevete te u ovom trenutku imamo 22 sobe sa dva kreveta – navodi Smiljanić.

Konkurencija na beogradskom tržištu postaje sve veća pa je shodno tome i Mark Hotel pripremio pregršt načina da zavede gosta i napravio mnogobrojne ponude sa posebnim cenama i sezonskim paketima.

Elegancija u srcu grada, Mark Hotel

– Bez obzira na to da li ovde žele da provedu  romantični vikend ili su u Beogradu na odmoru sa prijateljima i porodicom naša ponuda je sigurno veoma zanimljiva svakom posetiocu koji želi da odsedne u centru grada. Ipak, moram da kažem da su naša ciljna grupa svakako poslovni putnici kako oni u tranzitu tako i oni kojima je potrebna opcija dužeg boravka. Potrudili smo se da im pružimo sve neophodne uslove za rad u okviru našeg smeštaja, dok se u isto vreme trudimo da se osete kao kod kuće – kaže Smiljanić i dodaje da Mark Hotel stvarno ima čime da se izdvoji od ostalih beogradskih hotela, a sudeći po poseti izgleda da su i posetioci to prepoznali.

– S obzirom na to da je izuzetno teško razlikovati se u moru kvalitetnih konkurentskih hotela, potrudili smo se da detaljima privučemo pažnju naših gostiju. Ako je baš potrebno nabrojati nekoliko stvari, rekao bih: izuzetno kvalitetni dušeci su nam bili prioritet pri opremanju soba, zatim sefovi u koje možete smestiti laptop, a tu su i odlična zvučna izolacija i vrhunska usluga naših zaposlenih, jer gost treba samo prvi put da bude gost. Nakon toga, on postaje prijatelj – tvrdi Smiljanić.

Ilija Smiljanić.

U ponudi Mark Hotela nikako ne treba zaboraviti moderan i elegantan Mark Lounge Bar koji predstavlja primamljiv izbor za sve one koji žele da se malo opuste u društvu, odnosno čašu vina ili konjaka pre odlaska na počinak. Pored toga bilo da je reč o rođendanu, godišnjici ili bilo kojem intimnom momentu, iz bara Mark Hotela gosti hotela mogu poručiti u sobu sve što požele, a glavni šef hotelskog restorana može da im kreira nezaboravan obrok.

– Kako bismo uspeli da ispunimo zahteve modernih gostiju, u planu su nam potencijalno otvaranje konferencijskog prostora, kao i spa centra u blizini hotela. Intezivno radimo na povećanju broja dodatnih usluga, kako bi svi naši gosti bili zadovoljni – poručuje za kraj ove priče o Mark Hotelu, Ilija Smiljanić.

Share.

Comments are closed.