“Er Srbija” na svetskoj izložbi u Milanu

0

“Er Srbija” je objavila da je otpočela učešće na svetskoj univerzalnoj izložbi “Ekspo Milano 2015”, jednoj od najznačajnijih i najuticajnijih globalnih manifestacija ove godine, koja se održava između 1. maja i 31. oktobra.

“Er Srbija” će od 14. do 20. maja držati svakodnevne prezentacije na paviljonu “Alitalije” i “Etihad ervejza”, koji se prostire na 1.150 kvadratnih metara i zauzima centralno mesto u okviru izložbenog prostora, odmah pored paviljona zemlje domaćina “Palaco Italija”.

“Alitalija” i “Etihad ervejz”, partneri “Er Srbije” u zajedničkoj grupi avio-kompanija, su zvanični globalni prevoznici manifestacije Ekspo Milano 2015.

Generalni direktor “Er Srbije” Dane Kondić izjavio je tim povodom da je privilegija učestvovati na svetskoj izložbi zajedno sa njihovim partnerima u grupi i predstaviti dostignuća i inicijative naše avio-kompanije globalnoj publici.

“Ovo nije samo jedinstvena prilika da se poveća prepoznatljivost Er Srbije, već i još jedna platforma na osnovu koje svetu možemo da predstavimo našu zemlju, u potpunosti u skladu kako sa konceptom paviljona naše grupe ‘Povezivanje sveta’, tako i sa veoma značajnom glavnom temom ovogodišnje svetske izložbe”, naveo je Kondić.

U skladu sa opštom temom svetske izložbe Ekspo Milano 2015, koja glasi “Hraniti planetu, energija za život”, Er Srbija želi da privuče interesovanje za avio-kompaniju i njenu zemlju ponosno predstavljajući dva područja svoje aktivnosti i inicijative.

Jedan segment multimedijalne prezentacije publici predstavlja vrhunsku ponudu hrane i pića “Er Srbije”, koju će predstaviti glavni kuvar Zoran Mišković i na licu mesta objasniti menije i njihove cikluse rotacije.

Ogranak za ketering “Er Srbije” preduzima sve da u pripremi obroka koristi najsvežije prirodne sastojke domaćeg porekla, kao i organski uzgajanu hranu.

Mišković će predstaviti tipično srpska jela, kao što su urnebes salata i uštipci, koja su veoma popularna kod putnika svih nacionalnosti.

Medju domaćim jelima, posebno je mesto rezervisano za najtraženiju stavku na meniju, tradicionalnu orasnicu, koja ubrzano postaje zaštitni znak “Er Srbije”.

Kako bi se upotpunili ovi izvrsni ukusi, vinarija Radovanović će preporučiti izbor svojih vrhunskih vina sa šumadijskih brda u srcu Srbije, koja su pažljivo osmišljena spajanjem drevnih tradicija i najsavremenije tehnologije.

Share.

Comments are closed.