“Etihad ervejz” dobio najviši Skajtreks rejting od 5 zvezdica

0

Avio kompanija “Etihad ervejz” dobila je pet zvezdica od organizacije Skajtreks (Skytrax Certified 5-Star Airline Rating) na juče održanoj specijalnoj svečanosti u “Etihad akademiji za inovacije” u Abu Dabiju, što se smatra najvišim standardom kvaliteta u avio-industriji.

Time je kompanija osnažila svoju lidersku poziciju u pogledu inovativnog pristupa iskustvu putnika, pružanju usluga i gostoprimstvu. Rejting je dodeljen na osnovu sveobuhvatnog tromesečnog ispitivanja proizvoda i usluga avio-kompanije, koje je sprovela londonska konsultantska kuća.

“Rejting predstavlja kulminaciju više od jedne decenije napornog rada i stalne inovacije – prekretnicu na putovanju Etihad ervejza. Naša kompanija prevazilazi norme vazduhoplovstva i svoju inspiraciju nalazi u vrhunskim ugostiteljskim firmama širom sveta. To se nije moglo postići bez strasti i požrtvovanosti naših zaposlenih”, izjavio je generalni direktor “Etihad ervejza” Piter Baumgartner.

Skajtreks rejting od pet zvezdica predstavlja potvrdu kvaliteta proizvoda i usluga avio-kompanije i dodeljuje se prevoznicima koji su ostvarili najviši nivo kvaliteta, kao priznanje za izuzetnost proizvoda i usluge osoblja u svim fazama putovanja. Avio-kompanije se ocenjuju na osnovu kriterijuma koji se odnose na sve kabine.

Share.

Comments are closed.