Falkensteiner poćinje sa poslovanjem u Crnoj Gori

0

Falkensteiner, jedna od vodećih hotelskih grupacija, preuzela je upravljanje hotelom Queen of Montenegro. Falkensteiner je kompanija koja je prisutna u šest evropskih zemalja sa 32 hotela i rezidencija, a od sada će poslovati iu Crnoj Gori.

Queen of Montenegro će biti otvoren do septembra, a u letnoj sezoni imaće takozvani white label status. Hotel će imati oko 240 kompetno opremljenih soba, 4 zvezdice, i biće smešten na samoj plaži u blizini Budve.

Kako navodi Otmar Michaeler, glavni direktor grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), Falkensteiner  je i hotelska grupacija, i građevinska i razvojna kompanija s druge strane, pa dolazak Falkensteinera u Crnu Goru predstavlja važan korak i uzbudljiv izazov. Crna Gora je predstavljena kao veliki potencijal za razvoj i otvaranje novog tržišta, tržišta budućnosti.

Zimska sezona je već u planu, pa se u kompaniji uveliko pripremaju za redizajniranje i novu koncepciju pozicioniranja. Kompletno rebrendiranje i nova forma poslovanja se očekuje početkom sledeće godine.

Share.

Comments are closed.