Festival ekstremnih i zelenih sportova

0

Od 30. juna do 1. Jula biće organizovan drugi po redu AAaaa Festival ekstremnih i zelenih sportova.

Sve veća zainteresovanost i rastuća popularnost ekstremnih sportova, kao i sve veća težnja ljudi ka prirodi i njenim lepotama, uticala je da se osmisle i organizuju  neke nove vrste festivala i manifestacija koji će naći svoje mesto u prirodi.

Festival ekstremnih i zelenih sportova je manifestacija koja okuplja ljude i omogućava ima da se oprobaju u raznim ekstremnim i zelenim aktivnostima. Festival je osmišljen sključivo sa ciljem promovisanja i približavanja zelenih sportova, raznih zanimljivih aktivnosti, zdravog načina života i boravka u prirodi.

Ovaj festival će istovremeno biti organizovan na dve lokacije – Bike Park Bukovac i Planinarski dom Stražilovo. AAaaa festival je festival ekstremnih i zelenih sportova pružiće zadovoljstvo i priliku za sve osobe koje žele da probaju neke od aktivnosti koje nudi: paintball, penjanje uz veštačku stenu, spuštanje zip-lajnom, jogu, šetnju kroz Frušku goru airsoft, streličarstvo, mountbike, takmičenje u vuči kanapa, takmičenje u lenčarenju, krag Magu, UGRIP Adrenalin zonu, puštanje zmaja i kampovanje.

Festival je namenjen kako za iskusnije, tako i za one bez iskustva u ekstremnim sportovima. Više informacija možete pogledati na zvaničnoj stranici festivala.

Share.

Comments are closed.