HOW festival u Poreču od 3. do 5. oktobra

0

2. HOW Festival, mesto okupljanja srednjeg menadžmenta hotelijerstva , održava se u Poreču od 3. do 5. oktobra 2018. u Valamar Isabella Island Resortu u Hrvatskoj.

Prošle godine je održan prvi HOW Festival na kome je bilo okupljeno više od 500 učesnika, direktora hotela i menadžera svih hotelskih sektora. Hotel Operations Weekend prvi je Festival u Evropi na temu hotelskih operacija, a cilj festivala je okupljanje predstavnika turističkog i hotelijerskog  srednjeg menadžmenta iz celog regiona. Na festivalu će biti predstavljeni međunarodni trendovi u hotelskim operacijama i primeri dobre prakse, koji će olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga.

Na ovogodišnjem festivalu, brojne radionice su podeljene prema hotelskim sektorima, sektoru sa hranom i pićem, sektoru prodaje i marketinga, tehnologije, wellnessa, domaćinstva, nabavke i  sektoru ljudskih resursa. Radionice podeljene po hotelskim sektorima efikasan su način za edukaciju zaposlenih i ključ su uspeha  u podizanju kvaliteta svih hotelskih usluga.

Tema predavanja, panel diskusija i radionica ove godine su, između ostalog, i kako upoznati svoje goste, tehnologija za komunikaciju unutar hotela, šta gosti 21. veka očekuju za doručak, ušteda energije, kako povećati prihode nakon rezervacije i na licu mesta, angažman i zadržavanje zaposlenih kao i moderna nabavka u hotelijerstvu.

Učesnici panela i radionica su vodeći regionalni i međunarodni stručnjaci, a fokus festivala će biti svakako globalni trendovi koji za svrhu imaju podizanje kvaliteta hotelijerskih standarda. Program traje 3 dana, a učesnicima je osim predavanja i radionica obezbeđena i zabava i međusobno povezivanje i umrežavanje.

Share.

Comments are closed.