FishingBooker na TechCrunch-u

0

Grupa studenata Univerziteta u Beogradu je pre nepunih godinu dana pokrenula start up projekat FishingBooker – online zajednicu koja spaja strastvene ribolovce sa kapetanima brodova za pecanje širom sveta. Za ovaj kratak period, tim je uspeo da stvori zvanično najveće svetsko tržište pecaroških brodova, pokrivajući preko 50 zemalja i sarađivajući sa skoro 600 kapetana, usled čega su pozvani da svoj projekat prezentuju u San Francisku, na sada već čuvenoj konferenciji TechCrunch Disrupt.

TechCrunch Disrupt je najveća svetska konferencija za startup projekte čiji predstavnici na događaj pristižu iz svih krajeva sveta. U okviru konferencije će biti održano takmičenje People’s Choice Awards, gde ljudi iz celog sveta online putem glasaju za svog favorita. Glasanje traje samo jedan dan – 9. septembra. Pobednik dobija priliku da prezentuje svoj proizvod na glavnoj bini pred najpoznatijim imenima svetske startup scene, kao i da učestvuje na StartUp Battlefieldu, takmičenju koji ljubitelji industrije porede sa Svetskim prvenstvom u fudbalu.

FishingBooker je domaći projekat koji je dobio priliku da se pozicionira na globalnoj mreži najboljih ideja na polju startup-ova. Uspeh na ovoj konferenciji za mnoge startupove do sada je značio svetsku slavu, milionske investicije i večni respekt zajednice. Red Bull podrška FishingBooker-u tokom ovog događaja je najbolji način da  se momcima iz Beograda pomogne i da se i njihov trud i rad na isti način nagradi.

Postanite deo ove kampanje i prijavite se preko vašeg Facebook i Twitter naloga na: http://thndr.it/XFlMwt. 9. septembra ćete dobiti podsetnik za glasanje, kao i poruku podrške koja će biti objavljena na vašem profilu. Sve što treba je da kliknete na ‘support’ i aplikacija će uraditi ostalo.

 

Share.

Comments are closed.