Glamping SUN VALLEY Bioterme

0

Hotel Bioterme je nov na slovenačkoj turističkoj mapi i fokusira se na ekologiju zajedno sa pružanjem visokokvalitetne usluge, pa je samim tim superioran u odnosu na postojeću ponudu na tržištu i postavlja nove standarde u oblasti zelenog turizma.

Područje Biotermi je već od 1976. godine zbog svojih prirodnih lepota proglašeno parkom prirode. Sklad sa prirodom  i izvanredna termalna voda u Biotermama Mala Nedelja prepliće se sa svim mogućnostima zdravog i mirnog boravka koji nam je neophodaan na odmoru.

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će Bioterme u novembru 2017. godine otvoriti BIOTERME GLAMPING SUN VALLEY. On će vam ponuditi jedinstveni koncept gde ćete provesti svoje vreme u sredini netaknute prirode.

Glamping Sun Valley će imati dve vrste smeštajnih jedinica: 22 luksuzne mobilne kuće kapaciteta od 2 do 6 osoba i 11 luksuznih šatora istih smeštajnih kapaciteta.

Sve smeštajne jedinice će biti opremljene najmodernijim nameštajem. Maksimalna dodatna vrednost će biti privatni jacuzziji na terasi svake smeštajne jedinice.

Od proleća 2018. godine možete uživati, opustiti i osetiti dodir Slovenske Gorice u biološkom bazenu koji će biti isključivo otvoren za goste “Glamping Sun Valley”.

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Smeštaj u kontaktu sa prirodom

Netaknuta priroda, bekstvo od svakodnevne rutine, privatnost … sve ovo i malo više očekuje vas u Glamping Sun Valley Bioterme.

22 mobilne kuće će ispuniti vaša očekivanja i želje za privatnost, luksuz, intimnost i nova iskustva.

Biće u različitim veličinama:

  • MOBILNE KUĆE za 6 osoba (5 jedinica)
  • MOBILNE KUĆE za 4 osobe (13 jedinica)
  • MOBILNE KUĆE za 2 osobe (4 jedinice)

Sve smeštajne jedinice će biti otvorene tokom cele godine i opremljene savremenim nameštajem koji će vam pružiti visok nivo luksuza.

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Opremljenost mobilnih kuća: dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju sa svim nameštajem i opremom koja vam je potrebna, vlastito kupatilo s tušem i WC-om, klima uređaj, grejanje, terasa sa nameštajem i privatni jacuzzi za individualnu upotrebu.

Kampovanje sa dodirom glamura vas takođe čeka u luksuznim šatorima. Savremeni nameštaj i oprema će vam ponuditi jedinstveno iskustvo u sredini netaknute prirode.

Glamping je način da iskusite prirodu u njenom punom potencijalu bez žrtvovanja komfora, komocije i luksuza. Glamping kao spoj glamura i kampovanja, iznikao u protekloj deceniji na svim meridijanima, iz potrebe turista da iskuse prednosti kampovanja bez svih neprijatnosti koje boravak u prirodi sa kamperskom opremom nosi sa sobom.

Glamping SUN VALLEY Bioterme

Glamping SUN VALLEY Bioterme

11 luksuznih šatora će biti u različitim veličinama:

  • TENT XL za 6 osoba (2 jedinice)
  • TENT M za 4 osobe (6 jedinica)
  • TENT S za 2 osobe (3 jedinice)

Šatori će biti otvoreni od aprila do oktobra i pružiće vam sve udobnosti kao da se nalazite u hotelskoj sobi visoke kategorije.

Share.

Comments are closed.