Grand Hotel & Spa poneo titulu najboljeg hotela u Srbiji

0

Grand Hotel & Spa na Kopaoniku dobio je priznanje i titulu „Najbolje iz Srbije 2017“, gde je zvanično proglašen najboljim hotelom u Srbiji.

Manifestacija „Najbolje iz Srbije“ je već tradicionalno uz pomoć raznih stručnjaka, potrošača i svih poslovnih partnera i ove godine izabrala najuspešnije brendove, manifestacije, proizvode i turističke sadržaje, gde je titula najboljeg hotela uručena Grand Hotel & Spa hotelu.

Stručni žiri je na osnovu svojih ocena i ocena potrošača, a u okviru priznanja koje dodeljuje Privredna komora Srbije, zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija,doneo odluku o proglašenju najboljih u različitim kategorijama. Slogan ovogodišnjeg takmičenja je bio „Kako se na našem kaže BRAVO″, dok su priznanja uručena u ukupno 24 kategorije. Od ove godine, uvedene su još 3 nove kategorije, najbolji hotel, najbolji “mali” turistički smeštaj i najbolji organski proizvod.

Kako navode iz MK Mountain Resorta, nagrada je priznanje koje potvrđuje konstantno unapređivanje i podizanje kvaliteta usluga, sadržaja i ponude hotela Grand, ali i Kopaonika kao destinacije. Osnovni imperativ kompanije jeste održavanje standarda i pružanje vrhunskih usluga i komfora, i fokusiranje na kompleksnom doživljaju koji gosti moraju iskusiti, u cilju podizanja poverenja.

Share.

Comments are closed.