Grand Hotel Union podržao Mercedes-Benz Fashion Week u Ljubljani

0

Prvi” Mercedes-Benz Fashion Week” održan od 22. do 24. maja, bio je spektakl koji je vredelo videti. Ovaj skup je podržao i jedan od najboljih hotela u Ljubljani, Grand Hotel Union, koji je ponosno pozdravio i ugostio svetski poznati model Petru Nemcovu, kao i mnoge slovenačke dizajnere koji su učestvovali na ovoj manifestaciji.

U proteklih godinu dana Ljubljana se pridružila ekskluzivnoj listi gradova i širom Evrope i sveta, gde prestižni nemački automobilski brend svake godine počevši od 1996. stvara visoku dodatu vrednost i kroz ovu izuzetno vrednu platformu predstavlja novi dizajn i tehnologiju kompanije Mercedes- Benz.
U Ljubljani su ove godine planirana dva ovakva događaja a ovaj koji se upravo završio je bio rasprodat. Zaljubljenici u modu su bili u mogućnosti da prisustvuju na pet modnih revija na kojima su predstavljene kolekcije jesen-zima za 2016 a raskošni model Petra Nemcova je u intervjuu za RTV Slovenija izjavila: “Moja očekivanja su se obistinila, Ljubljana je zaista veoma lep i zelen grad a arhitektura me podseća na Prag, ali ne samo zbog arhitektonskih detalja, već je i osećaj grada je sličan izjutra… Crkvena zvona mi evociraju uspomene i osećam se kao kod kuće.” Sledeći događaj će se održati u oktobru, a Grand Hotel Union će i dalje biti deo ove tradicije u budućnosti.

Share.

Comments are closed.