GROHE – Rainshower Smart Control

0

U hotelu Marriott u Beogradu kompanija GROHE Adria d.o.o. predstavila je inovativni Grohe Rainshower SmartControl. A evo i par reči o ovom proizvodu…

GROHE Rainshower® SmartControl omogućuje 3D tuširanje: Drücken, Drehen, Duschen – nemačke su reči za pritisnuti, okrenuti, tuširati se. Inovativna tehnologija ovog sistema čini personalno prilagođavanje doživljaja tuširanja jednostavnijim nego ikada. Ovo rešenje utemeljeno, na principu „sve u jednom”, ne ostavlja snažan utisak samo zbog svoje inovativne tehnologije. Organski dizajn takođe daje kupatilu moderan izgled i stvara odgovarajuću atmosferu za opušten doživljaj tuširanja.

Intuitivan i udoban rad

GROHE Rainshower® SmartControl upotrebljava jednostavan i lako razumljiv sistem sa tri dugmeta koji omogućava upravljanje i nameštanje svih željenih načina tuširanja. Kombinovano dugme za pritisak i okretanje pokreće protok vode i upravlja njegovim volumenom. Njegova nazubljena površina omogućava jednostavno okretanje čak i mokrim prstima. Za zaustavljanje protoka vode korisnik mora samo ponovo pritisnuti dugme, a izabrana postavka protoka vode ostaje zapamćena za sledeće tuširanje.

Vrstu raspršivanja mlaza moguće je takođe odabrati direktno pritiskom dugmeta, što znači da podešavanje glave tuša više nije potrebno. Kombinovanje nekoliko vrsta raspršivanja, na primer nežnog raspršivanja GROHE PureRain i stimulišućeg raspršivanja TrioMassage, takođe je jednostavno. Raspršivanje TrioMassage kombinuje delovanje dve masirajuće mlaznice za raspršivanje sa dinamičnim raspršivanjem GROHE Bokoma. Prebacivanje između nadglavnog i ručnog tuša podjednako je jednostavno, a vrši se opet pritiskom na odgovarajuće dugme. Sve kontrole označene su razumljivim simbolima za intuitivno upravljanje, što čini ovaj inovativni sastav za tuširanje, zgodnim za upotrebu.

Share.

Comments are closed.