Guest Chef Events u hotelu Kempinski Palace Portorož

0

Kuvari nosioci Mišelinovih zvezdica dolaze u hotel Kempinski Palace Portorož kako bi preuzeli kuhinju restorana Sophia na jednu noć.

Kempinski i njen glavni kuvar Daniel Pause još jednom će ugostiti Guest Chef Events. U pitanju je niz kulinarskih događaja, gde poznati kuvari posećuju restoran Sophia i pripremaju kulinarske poslastice za goste.

Svaki ovakav događaj je jedinstven i poseban na svoj način, i što je najvažnije, vrhunskog je kulinarskog ukusa. Meni će takođe biti jedinstven i neponovljiv, jer je pripremljen posebno za potrebe ovog događaja.

Seriju događaja otvoriće italijanski kuvar, dobitnik dve Mišelinove zvezde, Emanuele Scarello 30. maja ove godine.Umeće majstora italijanske hrane se u jednoj rečenici opisuje: gospodar detalja i prefinjenog ukusa.

Naredni event održaće se 20. juna pod palicom glavnog kuvara Raffaele Rosa, koji pokušava da nađe harmoniju u jednsotavnim sastojcima. Ros radi sa svojom ženom, koja je ekspert kada su u pitanju vina.

Treći događaj planiran za 17. septembar, a gost-domaćin će biti austrijski majstor Andreas Senn. Reč je o kuvaru koji sprema lagana, inovativna i prestižna jela.

Sezonu će 2. oktobra zatvoriti kuvar Andreas Kaiblinger iz Austrije. Kada je njegov stil kuvanja u pitanju, Andreas svoj fokus stavlja na goste, savršene obroke i uzbudljive kombinacije hrane.

Više informacija možete pronaći ovde.

Share.

Comments are closed.