Hajneken predstavio svoje prvo bezalkoholno pivo Heineken 0.0

0

Nakon nekoliko godina istraživanja i testiranja novih tehnika proizvodnje piva, dobijen je optimalan recept za prvo bezalkoholno pivo brenda Heineken. Rezultat je pivo izuzetno osvežavajućeg okusa u kojem će moći uživati i najzagriženiji  ljubitelji kvalitetnog piva, u bilo kom delu dana.

U skladu sa trendom umerene konzumacije alkohola, koju kompanija Heineken aktivno promoviše, na tržište je stiglo novo vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken 0.0. Reč je o pivu sa 0.0% alkohola, napravljenog od jedinstvenog Hajnekenovog A-kvasca i kvalitetnih prirodnih sastojaka, vode, ječma, slada i hmelja, t to sa samo 69 kalorija u flaši od 0,33 l.

Heinekenom 0.0  nije samo pivo koje ne sadrži alkohol, to je pivo sa izvanrednim ukusom u kome se uživa. Najzanimljivija činjenica je to da Heineken 0.0 mijenja i koncept konzumacije, jer je od sad u kvalitetnom pivu moguće uživati i na poslovnom ručku, tokom radnog vremena, na aerodromima, u popodnevnoj šetnji, poslije treninga, i uopšte na svim drugim prilikama u kojima to inače nije prikladno ili uobičajeno.

Osim što po prvi puta proizvodi bezalkoholno pivo, kompanija Hajneken premijerno koristi plavu boju na etiketi. Time se odstupilo od tradicionalne zelene boje, ali se istovremeno jasno odredila razlika između bezalkoholne i alkoholne varijante piva Heineken.

Share.

Comments are closed.