Hotel bez zgrade i zidova, gde su sobe na otvorenom, na livadi

0

Za sve ljubitelje prirode i boravka u prirodi, za one koji nisu baš za to da se prenoći u vreći za spavanje, stiglo je pravo rešenje. Svi će moći da spavaju u u hotelu, u udobnom krevetu, ail na livadi ispod zvezda.

Hotel bez zgrade i zidova, gde su sobe na otvorenom, na livadi

Zero Real Estate’s Schwendi Suite je soba u hotelu bez zidova, prozora, poda ili krova, a nalazi se u šumi u regionu Togenburg u švajcarskim Alpima. Reč je o kreaciji švajcarskih koceptualnih umetnika Frenka i Patrika Riklina koji su rešili da gostima pruže neverovatno iskustvo boravka u prirodi. Umesto da se hotel ograniči zidovima, i da gosti uživaju samo u slikama i motivima na zidovima hotela, od sada će uživati u prirodnim lepotama i prizoru koji ostavlja bez daha.

Hotel bez zgrade i zidova, gde su sobe na otvorenom, na livadi

Svi gosti koji žele da ovde provedu noć, i i da se probude u divljoj prirodi, moraju pre toga da se prijave u obližnjem hotelu Apenrose, odakle će ih batler odvesti  do njihove sobe, odnosno kreveta. Takozvane sobe se nalaze visoko iznad doline Togenburga, a pogled je veoma impresivan, gleda se pravo u planine i blistavo jezero Šehndazi.

Za sada, interesovanje gostiju je prilično veliko, i nema mesta do kraja 2018. godine, sve je rezervisano.

Share.

Comments are closed.