Hotel Hilton otvara svoja vrata gostima

0

Jedan od najčuvenijih svetskih hotela, Hilton, zvanično i svečano je otvoren 1. marta u centru Beograda.

Hotel iz lanca Hilton prvi je hotel ovog čuvenog brenda u Beogradu i Srbiji. Smešten u blizini trga Slavija, hotel Hilton je jedan od retkih hotela u centru grada sa 5 zvezdica. Hotel će imati oko 250 soba, ne računajući 20 luksuznih apartmana, veliki konferencijski prostor i balsku dvoranu. U okviru svog zdanja hotel će imati sve pogodnosti visokog luksuza, kao što su spa i fitnes centri, saune i restoran Two Kings koji će služiti internacionalna i srpska jela i specijalitete.

Osim toga, na poslednjem spratu hotela nalazi se Sky Lounge, restoran koji svoju ponudu zasniva na azijskoj i orjentalnoj kuhinji, i interesantnim zabavnim programom.

Hilton je jedna od najvećih kompanija za ugostiteljstvo koja u svom okviru posluje sa14 svetskih brendova, i zajedno obuhvata vise od 5000 različitih objekata, sa preko 800.000 soba i smeštajnih jedinica, u vise od 100 zemalja širom planete.

Hilton se prostire na osam spratova, posedovaće veliku podzemnu garažu, i imaće oko 300 zaposlenih. Hilton je peti hotel u Beogradu koji je kategorisan sa 5 zvezdica.

Share.

Comments are closed.