Hotel na točkovima

0

Kamperi su vozila koja ponovo ulaze u modu, a koliko mogu da budu zgodni, pokazaće sledeća priča.

Vozila koja pružaju svu komociju prilikom putovanja, kamperi, privlače pažnju ljudi od svog nastanka. Osim mobilnosti, oni u imaju sve što vam je potrebno za duža putovanja, a da sve bude u vašoj režiji. Od kreveta, do toaleta, sve je tu.

Dva prijatelja, zaklete avanturiste, Danijel Karneiro fotograf i Eduard Ribeiro instruktor surfa, napravili su od Mercedesovog kamiona Actros pravi hotel na točkovima kojim putuju širom sveta. Oni već godinama zajedno putuju kamperom, istražujući Evropu i Afriku, kao i različite kulture i predele.

Njihovo vozilo se zove Truck Surf Hotel, a cilj je da sa zainteresovanim ljudima sličnih ambicija  podele lepote putovanja, a da pritom ne žrtvuju svoj komfor, i da za vreme putovanja žive u luksuznom ambijentu. Truck Surf Hotel nudi 4 programa putovanja za Portugal, u periodu od juna do oktobra, kao i u za Maroku, od januara do aprila.

Kamion-hotel poseduje hidraulični sistem koji omogućava proširivanje zidova i plafona, pa se na taj način dobija i sprat. Hotel ima 5 klimatizovanih soba, od kojih 4 imaju zasebne dvospratne krevete.

Znaju se i cene aranzmana, pa se za Maroko plaća oko 500 evra, a za putovanje po Portugalu oko 600 evra. Oba putovanja traju po nedelju dana.

Share.

Comments are closed.