Hotel Radisson Blu Old Mill dobitnik prestižne nagrade na World Trave Awards

0

Na prestižnoj ceromoniji dodela nagrada “World Travel Awards” održanoj 30. septembra ove godine u Sankt Petersburgu, hotel Radisson Blu Old Mill se po drugi put našao na vrhu, osvojivši priznanje Svetske turističke industrije kao ‘Vodeći hotel u Srbiji 2017.

World Travel Awards priznanja, poznatija kao “Oskar turističke industrije”, na svetskom nivou predstavljaju jedno je od najznačajnijih u turističkoj i hotelijerskoj industriji, a uručenjem ove nagrade hotel Radisson Blu Old Mill je potvrdio titulu hotela koji u Srbiji pomera granice kvaliteta.

,,Velika je privilegija što je naš hotel po drugi put zaredom dobitnik ovog prestižnog međunarodnog priznanja. Ova nagrada potvrđuje kvalitet dosadašnjeg rada, kao i odlučnost da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja’’, rekla je Gabrijela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade World Travel Awards za ‘ Vodeći hotel u Srbiji 2017.’ poseduje i još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: nagrade World Travel Awards za ‘Vodeći hotel u Srbiji 2016.’ dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn – prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji “Renoviranje” i druga nagrada u kategoriji “Commercial”!

Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade – Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela.

O brendu

Radisson Blu je jedan od vodećih hotelskih brendova sa modernim pristupom i karakterističnom Yes I Can filozofijom poslovanja. Ima više od 300 hotela u 69 država širom sveta. Carlson Rezidor grupacija je jedna od najbrže rastućih grupacija u svetu. Ima više od 88.000 zaposlenih i okuplja brendove hotela Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson.

Share.

Comments are closed.