Hotel Royal Inn ponovo radi

0

U centru Beograda, u Ulici Kralja Petra, sa radom je počeo hotel “Royal Inn”. Nakon renoviranja i nekoliko godina pauze, na samo par minuta šetnje od Knez Mihailove i parka Kalemegdan, hotel sa sa 3 zvezdice spremno dočekuje goste.

Otvoren zvanično početkom godine, hotel “Royal Inn” tek sada zvanično i skoro punim kapacitetom radi. Hotel koji je nekada bio poznat pod nazivom “Toplice” i “Royal”, sada ima  tri zvezdice, restoran, kafe i lobi bar, zimsku baštu, i smeštajni kapacitet sa 97 potpuno novih soba sa ukupno 179 kreveta.

Uslugu koju pruža potpuno novi hotel je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za još dva obroka. Hotel je moguće rezervisati preko svih svetskih kanala prodaje hotelskih aranžmana, ali takođe je moguće to uraditi i preko zvanične internet stranice hotela. Dosadašnja praksa je pokazala da najviše interesovanja pokazuju gosti iz Turske, Grčke, Austrije, Nemačke i zemalja regiona.

Hotel “Royal Inn” je jedan je od najstarijih hotela u Beogradu. Sagrađen je 1886. godine gde su preko 130 godina odsedali gosti Beograda, a u njegovm restoranu su se okupljali intelektualci, gradski viđeniji ljudi i poznati umetnicia staro ime, “Royal”, vraćeno mu je 2001. godine.

Prilikom obnove zaštićen je i čuveni mozaik koji već decenijama krasi hotelski lobi, a prvobitni izgled sačuvalo je i originalno spiralno stepenište sa ogradom koje vodi do hotelskog bara. U obnovljenom enterijeru na prvom spratu, sa pogledom na staru zgradu Jevrejske opštine, uživaju brojni turisti, jer ipak glavni adut ovog hotela jeste neverovatna blizina najstrožijeg centra grada.

Share.

Comments are closed.