Hotel Sheraton Novi Sad adut u razvoju kongresnog turizma

0
Uspostavljanjem saradnje MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Novi Sad će dobiti prvi Sheraton hotel u okruženju, sa ogromnim potencijalom kada je reč o razvoju kongresnog turizma.

Kako navode iz MK Group, smešten u samom centru Novog Sada, hotel Sheraton prostiraće se na 11.000 m2, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, posebno će se izdvojiti kongresnim prostorom.

Sa ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheratton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

– Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu, te na taj način umnogome doprinese razvoju Novog Sada kao kongresne destinacije – kažu iz MK.
Tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji. Neki od najvećih skupova planiranih za narednu godinu, rezervisani su upravo za Sheratton, zbog idealnih uslova koje pruža kako učesnicima tako i organizatorima.

– Saradnja sa hotelskim brendom Sheraton dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu i značajan je korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije – izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i velnes centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub sobe sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program. Otvaranje hotela previđeno je do kraja godine.

Izvor: eKapija
Share.

Comments are closed.