Hotel u Amsterdamu obezbeđuje najbolje fotografije

0

Svako želi da zabeleži savršen trenutak, i fotografijom sačuva dragocene uspomene. To nije uvek lako, možete pitati nekog prolaznika da vam pomogne u tome, a ako ste u Amsterdamu u hotelu  Kimpton De Witt, to vam neće biti potrebno.

Kao da već nije dosta napornih selfi stikova, mora slika po društvenim mrežama i skupljanja lajkova, jedan amsterdamski  hotel je odlučio da podrži sve to, i ode korak napred. Menadžment hotela se pohvalo činjenicom da obučava svoje osoblje kako da naprave najbolje fotografije, instagram fotografije, i tako pomoge gostima da odu sa garantovano najboljim uspomenama. Dakle, osoblje je obučeno za „okidanje“ perfektne instagram fotografije.

Luksuzni hotel Kimpton De Witt je došao na ideju da to bude standardna usluga u hotelu, a u njemu samom postoji nekoliko popularnih mesta za fotografisanje. Vodeći se tom idejom, vlasnici su angažovali  poznate  blogere i influensere koji su održali radionice na temu kako napraviti idealnu instagram fotografiju. Njihov cilj je, kako kažu, uvek uhvatiti trenutak koji čini svaku osobu posebnom i unikatnom, i kako svaka osoba ima svoju priču koju treba pažljivo otkriti i zabeležiti.

Ovo su dobre vesti za turiste, svako je bar jednom bio u ovakvom problemu,  ako uz dobar odmor želite i dobre fotografije, znate koji vam hotel u Amsterdamu to može pružiti,i kome treba da se javite.

Share.

Comments are closed.