Hotel u Hrvatskoj u kom možete odsesti sa svojim kućnim ljubimcem

0

Ukoliko na put idete sa svojim ljubimcem, i uživate u njegovom društvu, upoznajte mesto gde ćete moći da odsednete sa svojim drugom i narazdvojnim saputnikom, pa čak iako on ima četiri noge ili rep.

U Međimurju u Hrvatskoj se nalazi rizort Terme Sveti Martin, koje predstavljaju najveći projekat kontinentalnog turizma u ovom delu Hrvatske. Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongresni turizam i team building, i sve to uz vrhunski gastronomski doživljaj i predivnu  prirodu. Nalazi se u zaštićenom delu prirode gornjeg Međimurja, dok je opet vrlo blizu urbanih sredina, zanimljivih događanja, manifestacija i znamenitosti.

Osim svih turističkih pogodnosti koje pruža, ovaj rizort rado otvara svoja vrata četvoronožnim prijateljima, sa podjednakim poštovanjem kao da je u pitanju bilo koji drugi gost. Smešten u pet friendly okruženju, predviđen i prilagođen njihovim potrebama, ovaj rizort ima prilično dobro organizovan sadržaj za ljubimce. Osim trim staze dužine 2 kilometra, koja se proteže kroz šumu uz sam hotel, tu su i izletište Vinska kuća Hažić ili renovirani Mlin na rci Muri, mesta gde su ljubimci dobrodošli.

Terme Sveti Martin su svoju pet friendly uslugu dodatno poboljšali, i pokazali da im je do ljubimaca zaista stalo, jer deo sredstava koji zarade od posetioca, uplaćuju na račun azila za životinje, koji se brine o više od 400 pasa. Kako bi još više podigli svest o napuštenim psima, Terme Sveti Martin odlučile su se i na jedan malo napredniji  korak, oni su iz azila uzeli dva psa i pružili im utočište, što je plemenit čin vredan svake pažnje.

Njihova misija ogleda se u tri stvari, a to je zdrav život, sport i rekreacija, pa sa punim pravom mogu sebi da dozvole da  imaju slogan „Svet zdravih užitaka“ .

Share.

Comments are closed.