“HotelBrain” dobitnik “World Travel Awards” drugi put zaredom

0

Na prestižnoj ceromoniji dodela nagrada “World Travel Awards-a” održanoj u septembru ove godine na Sardiniji, gde je učestvovao veliki broj uglednih hotel menadžment kompanija, “hotelBrain” se po drugi put našao na vrhu Evrope osvojivši “Oskara” Svetske Turističke Industrije kao najbolja “Evropska vodeća hotel menadžment kompanija”.

“Posle godinu dana aktivnog rada na tržištu Srbije i Crne Gore, ‘hotelBrain’ je zadovoljan ostvarenim rezultatima, gde sa četiri hotela i više od 400 soba pod našim menadžmentom, svi objekti ostvaruju značajan rast prihoda”, izjavio je menadžing direktor ove kompanije za tržište Srbije i Crne Gore Nikola Senaši.

Takođe, “hotelBrain” je prepoznat kao konsultant od poverenja od strane najznačajnijih finansijskih institucija i investitora što je rezultiralo angažmanom u mnogim razvojnim projektima, uključujući hotelski projekat koji će se uskoro realizovati u Beogradu i doprineti turistickoj vrednosti glavnog grada.

World Travel Awards (WTA) na svetskom nivou predstavlja najznačajnije priznanje u turističkoj industriji koja nagrađuje one kompanije i brendove koji pomeraju granice kvaliteta u turističkoj industriji.

 

Share.

Comments are closed.